top of page

Hvilken type virksomhed er I ?

Behov er forskellige

På denne side vil vi løbende beskrive nye kunde sager. Da hver virksomhed og dennes medarbejdere er forskellige og har forskellige behov, er det afgørende for os at have en god snak med ledelsen og danne os et reelt overblik,  således at den løsning vi efterfølgende foreslår får det ønskede resultat.

Kørende serviceteknikere og værksted

Det skaber både god stemning og økonomi blandt dine medarbejdere, når alle de kørende teknikere, sælgere eller håndværkere starter dagen med Danmarks bedste kop kaffe, og måske også en kande med til turen.

 

Nu spares et ophold på tanken og 25-35 kr. pr. kop kaffe/cacao pr. medarbejder.

Vælg om dine medarbejdere i stedet kan kan ligge pengene i din virksomhed eller om det er en personalegode. 

Vi leverer samme kvalitet kaffeudstyr som eksempelvis er til rådighed på Q8 tankstationer, og opkræver betaling for dig via Mobilepay fra medarbejderen.

Dårlige dufte og ikke registrerbare kemikalier fra forskellige kilder, er med til at gøre medarbejdere syge, særligt når de opholder sig i det hver dag.

 

Derfor vil et besøg fra vores samarbejdspartner Dansk Miljørådgivning A/S sikre jer professionelle målinger af jeres luftkvalitet og efterfølgende i samarbejde med os levering af  professionelle løsningsforslag som indeholder nyeste luft filtrerings teknologi.

Kontor, venteværelse og showroom

På kontoret er det vigtigt at der er optimale arbejdsmiljø forhold, som sikre psyke og sundhed, når alt arbejdet foregår indendøres.

 

Er der tale om et rum hvor der dagligt er besøg af mange forskellige mennesker, er det vigtigt at filtrerer luften.

 

Særligt i forhold til eksempelvis Corona virus og influenza der ikke må viderebringes. Støv og lugte fra forskellige kilder, fjernes effektivt via vores forskellige luftfilter løsninger, og lokalet opleves igen behageligt og tiltalende.

Duften af dejlig velbrygget kaffe i 12 varianter kan samtidigt være med til at skabe den gode stemning. Særligt når der kommer besøg, og relationen skal starte godt ud med de bedste forudsætninger, da bydes vedkommende på Danmarks bedste kaffe, te og cacao.


Når væggene i receptionen, kontoret og, venteværelset eller mødelokalet er prydet med smuk kunst, der i tillæg holder lydniveauet stabilt, så opleves arbejdspladsen meget professionelt.

bottom of page